Nejnovější recenze ze sekce Metry a pásma
Měřítko je pevné, velké akorát, spokojenost
Tří metr od této značky jsem dostal od kamaráda jako reklamní , mám ho cca 5 - 6 let . Nemá chybu , konečně jsem našel dodavatele a příští týden objednávám další . Víc než spokojenost .
- Zatím funguje, jak má. Uvidíme za půl roku.
Dasqua Posuvné měřítko 150 Digital funguje jak má. Je to kovová šuplera žádný plast, 2 baterky a šroubováček v balení , polstrovaný plast obal, doporučuji.
- malý, skladný, netrhá kapsy, ojedinělý
- existuje jen ve varzi 2metr a 3metr. uvítal bych i 5metr
Je to kvalitní výrobek, doporučuji
Tento produkt se nechá postavit na své dosedací plochy.
- Pásmo je lehké s gumovým poutkem pro snažší držení a sklápěcí kličkou pro snadné navíjení za příznivou cenu. Mým potřebám plně vyhovuje a jsem s ním spokojen
Zejména mi vyhovuje, že ačkoliv se jedná o tenký pásek, o milimetr posuvný háček na začátku nazakrývá stupnici, takže i první milimetry jsou dobře rozeznatelné. Kupodivu právě ten začátek do 2 cm potřebuji odečítat docela často. Jinak vypadá celkem normálně, ale dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Předpokládám, že anoncovaná německá kvalita, se projeví až časem.
Dostal jsem přesně to co jsem očekával. Zejména mi vyhovuje, že po vyjmutí z těla, ho lze použít jako pravítko. Zda-li skutečně dosahuje ananocované kvality se projeví až časem.
Kvalitní provedení
- měří dobře :-)
- Vtipný dárek pro oslavence s jeho jménem
- Dobrá kvalita, za dobrou cenu.
Levný metr dokonce i aretací polohy. Plastový čep s drátěnou závlačkou uvidíme, co vydrží, ale na první pohled nevypadá špatně. Stupnice vypadá jen tiskem, takže se to možná brzy z podkladu "ztratí" ... uvidíme. Na první pohled však funkční, levný metr.
- Metr je super, protože se sním dá měřit od jednoho milimetru.
- Doporučuji
Pravítko vhodné na měření metráže. Dobře se s pravítkem pracuje.
- Poměr cena/ výkon výborný
- Kvalitní metr za dobrou cenu