Nejnovější recenze ze sekce Metry a pásma
Levný a praktický metr..
- Kvalitní výrobek
- Kvalitní výrobek
Hrotový vlhkoměr jsem kupoval pro jednorázové použití s tím, že možná pro něj bude využití i v budoucnu.
Dělá přesně to, co má. Nastavení je poměrně jednoduché a oproti jiným oceňuji kvalitní český návod dodaný s produktem.
Dělá přesně to, co má. A velké plus pro mě je, že na to vidím i bez brýlí. Baterie vložená v posuvném měřítku byla K.O., ale náhradní v pohodě. Výrobku není co vytknout.
- Velký průměr se 4 břitými plátky.
- rychlé měření
- Kvalitní navíjení
Hezky kus oceli.
měří
- Kvalita.
- Cena.
Spokojenost.
Velkou slabinou svinovacích metrů je náchylnost až k fatálnímu zhroucení samonavíjecí schopnosti. Hodnotit výrobek krátce po nákupu je na dvě věci. Kvalitu prověří jen delší čas používání.
Dobrá cena, doma se pořád ztrácejí
- Dela co ma - meri...
- My staří lidé už těžko čteme nonius takže to digitální zobrazení měřené hodnoty je velice příjemné.
- 100% kvalita
100% kvalita